Είμαι απόφοιτος του Τμήματος  Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Λάρισας και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο  «Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων» του ΕΑΠ.

Διατηρώ ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο από 2018 στην Αθήνα.

Εργάστηκα στο γενικό νοσοκομείο του Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ» στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης μου, όπου ασχολήθηκα με ένα ευρύ φάσμα κλινικών περιστατικών. Επίσης, συμμετείχα στην παρουσίαση των σεμιναρίων του διαβητολογικού  τμήματος του νοσοκομείου, με θέμα «Εκπαίδευση στα ισοδύναμα των τροφίμων σε άτομα με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και 2».

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου εκπόνησα πτυχιακή εργασία με θέμα «Διερεύνηση των γνώσεων ασθενών που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου Ι αναφορικά με την περιεκτικότητα των τροφίμων σε υδατάνθρακες » η οποία βαθμολογήθηκε με βαθμό Άριστα 9.

Ήμουν υπεύθυνη για την εφαρμογή εξατομικευμένων διαιτολογικών προγραμμάτων στους νοσηλευόμενους  με χρόνιες παθήσεις (διαβήτη, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, καρδιακά νοσήματα κτλ.) , υπερλιπιδαιμίες, παχυσαρκία, διατροφικές διαταραχές και διάφορα προβλήματα υγείας, που απαιτούν ιδιαίτερο διαιτητικό χειρισμό. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης του μεταπτυχιακού μου εργάστηκα στο «Αττικό » πανεπιστήμιο νοσοκομείο στο τμήμα τεχνητού νεφρού.

Κατά την διάρκεια του μεταπτυχιακού μου εκπόνησα διπλωματική εργασία με θέμα «Παιδική παχυσαρκία και αξιολόγηση παραγόντων κινδύνου» η οποία βαθμολογήθηκε με βαθμό Άριστα 9.

 

Επιπλέον, βασικό μου μέλημα είναι η συνεχής εξέλιξη μου και ενημέρωση, για το λόγο αυτό παρακολούθησα την εκπαίδευση « Αθλητική διατροφή και άσκηση ».  Έλαβα μέρος στο Πανελλήνιο Πρόγραμμα DIATROFI που υλοποιήθηκε από το Ινστιτούτο, Prolepsis με στόχο την προώθηση της υγιεινή διατροφή.

Είμαι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος.

 

Αρθρογραφία και δράσεις

Η διατροφική ενημέρωση του κοινού αποτελεί πρωταρχικό μου μέλημα. Για το λόγο αυτό, αρθρογραφώ τακτικά στον διαδικτυακό  τύπο (www.star.gr, www.Nevronas.gr, www.Zakcret.gr). Μπορείτε να διαβάσετε τα πιο πρόσφατα άρθρα μου στην κατηγορία blog. Παράλληλα, συμμετείχα  σε τηλεοπτικές εκπομπές  και έχω πραγματοποιήσει ομιλίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε αθλητικούς ομίλους(kick boxing κ.α.), δήμους και σχολεία για την προώθηση της ισορροπημένης διατροφής.

 

Θα χαρώ να γνωριστούμε κι από κοντά!