Bounty με κερασια και σοκολατα
Υλικά
- 90γρ ινδικη καρυδα
- 125γρ κερασια χωρις κουκουτσια
- 3κγ μελι (προαιρετικα)
Για επικαλυψη
- 85γρ σοκολατα
- 1κσ λαδι καρυδας
Εκτέλεση
Σε ενα μπλεντερ ριχνουμε ολα τα υλικα και ανακατευουμε. Φτιαχνουμε 10-12 μπαλιτσες και τις βαζουμε στο ψυγειο για 20 λεπτά.
Λιωνουμε την σοκολατα και την καρυδα στο φουρνο μικροκυματων. Βουταμε τις μπαλιτσες στη σοκολατα και μετα τις βαζουμε στο ψυγειο για 10 λεπτα.
Καλη απολαυση!