Bounty με κερασια και σοκολατα

Υλικά

  • 90γρ ινδικη καρυδα
  • 125γρ κερασια χωρις κουκουτσια
  • 3κγ μελι (προαιρετικα)

Για επικαλυψη

  • 85γρ σοκολατα
  • 1κσ λαδι καρυδας

 

Εκτέλεση

Σε ενα μπλεντερ ριχνουμε ολα τα υλικα και ανακατευουμε. Φτιαχνουμε 10-12 μπαλιτσες και τις βαζουμε στο ψυγειο για 20 λεπτά.

Λιωνουμε την σοκολατα και την καρυδα στο φουρνο μικροκυματων. Βουταμε τις μπαλιτσες στη σοκολατα και μετα τις βαζουμε στο ψυγειο για 10 λεπτα.

 

Καλη απολαυση!