Μπολ με Ελληνικά Τυριά

 

Συστατικά

 

1 φλιτζάνι τυρί κότατζ 2%.

1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​άνηθο ψιλοκομμένο, χωρισμένο

1/4 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα

1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένα μίνι αγγούρια

1/4 φλιτζάνι φρέσκια κίτρινη ή πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε κύβους

πρέζα αλάτι και μαύρο πιπέρι

2 κουταλιές της σούπας ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένες

1 κουταλιά της σούπας θρυμματισμένη φέτα

Ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το τυρί κότατζ και το μισό φρέσκο ​​άνηθο.

Ρίξτε σε ένα μπολ.

Από πάνω ρίχνουμε ντοματίνια, αγγούρια και πιπεριές. καρυκεύουμε με πρέζα αλάτι και πιπέρι.

Προσθέστε τις ελιές, τη φέτα και τον υπόλοιπο φρέσκο ​​άνηθο. Περιχύστε με ελαιόλαδο αν θέλετε

 

Καλή όρεξη!!