Μπολ με Ελληνικά Τυριά
Συστατικά
1 φλιτζάνι τυρί κότατζ 2%.
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο, χωρισμένο
1/4 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένα μίνι αγγούρια
1/4 φλιτζάνι φρέσκια κίτρινη ή πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε κύβους
πρέζα αλάτι και μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένες
1 κουταλιά της σούπας θρυμματισμένη φέτα
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το τυρί κότατζ και το μισό φρέσκο άνηθο.
Ρίξτε σε ένα μπολ.
Από πάνω ρίχνουμε ντοματίνια, αγγούρια και πιπεριές. καρυκεύουμε με πρέζα αλάτι και πιπέρι.
Προσθέστε τις ελιές, τη φέτα και τον υπόλοιπο φρέσκο άνηθο. Περιχύστε με ελαιόλαδο αν θέλετε
Καλή όρεξη!!