Νηστίσιμα κεφτεδάκια
Κατα την περίοδο της νηστεία χρειαζόμαστε εύκολες και χορταστικές επιλογές με τον σωστο συνδυασμό για την κάλυψη των βιταμινών και ιχνοστοιχείων.
Υλικά
Μισό φλ. παντζάρι βρασμένο και κομμένο σε κομμάτια
1φλ.φασόλια ή φακές βρασμένα
2κ.σ ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
1/2 κ. γ σκόρδο σκόνη
1/2 φλ. τριμμένη φρυγανιά ολικής
Χτυπάω όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ, πλάθω τα κεφτεδάκια και ψήνω στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
(Προσθέτουμε και λίγο ελαιόλαδο για το ψήσιμο). Συνδυάζετε με κινόα, ρύζι και σαλάτα εποχής για ενα ολοκληρωμένο γεύμα.
Έτοιμο!!
Καλή όρεξη