Σαλάτα με αβοκάντο και καρπούζι


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
1 αβοκάντο
1 μικρή φέτα καρπουζιού
6-8 μεγάλα φύλλα βασιλικού
1 πορτοκαλι πιπεριά
βαλσάμικο ξύδι (αναζητήστε παλαιωμένο)
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Θαλασσινό αλάτι
Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι


ΟΔΗΓΙΕΣ

Κόβουμε την ντομάτα και την τοποθετούμε σε ένα πιάτο
Κόβουμε το αβοκάντο και το προσθέτουμε.
Κόψτε λεπτά κομμάτια το καρπούζι και προσθέστε το (το καρπούζι μπορεί να παραλειφθεί αν προτιμάτε.)
Κόψτε λεπτά τα φύλλα βασιλικού και πασπαλίστε πάνω από τη σαλάτα.
Πασπαλίζουμε μερικές πρέζες θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι πάνω από τα υλικά.
Περιχύνουμε με παλαιό βαλσάμικο ξύδι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Οι ποσότητες μπουν να αλλαξουν, χρησιμοποίησα περίπου τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ένα μέτριο αβοκάντο για δυο μερίδες  σε αυτή τη σαλάτα.
Σερβίρετε αμέσως