Κρακερς με βρωμη

 

Υλικά

200γρ νιφάδες βρώμης
100γρ νερό
50γρ ελαιόλαδο
70γρ σταφίδες ή κράνμπερι
½ κγ αλάτι

¼ κγ μπεικιν παουντερ
1 βανίλια

 

Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ την βρώμη, το ελαιόλαδο και το νερό ζεστό. Προσθέτουμε τα
υπόλοιπα υλικά. Ξεκινάμε να ανακατεύουμε και στη μετά ζυμώνουμε με τα χέρια το ζυμάρι.
Σε ένα πάγκο ρίχνουμε λίγη βρώμη για να μην κολλήσει το ζυμάρι. Στη συνεχεία, ανοίγουμε
το ζυμάρι και κόβουμε με την φόρμα σε στρογγυλό σχήμα. Τοποθετούμε τα κρακεράκια σε
ταψί με αντικολλητικο χαρτί και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς
για 20 λεπτά.

 

Tip: Μπορούμε να προσθέσουμε λίγες σταγόνες κουβερτούρας στα κρακεράκια λίγο πριν τα
βάλουμε στο φούρνο

 

 

Καλή όρεξη!!