Παγωτό με επικάλυψη σοκολάτας
Υλικά
- 2 μπανάνες
- 1κγ μελι ή σιρόπι σφενδαμο
- 1φλ γιαούρτι στραγγιστό 2%
- Raspberries
- Σοκολάτα με 70% κακάο
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις μπανάνες και τις βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ωρες
- Βάζουμε στο μουλτι τις μπανάνες, το μελι , το γιαούρτι και τα raspberries και ανακατεύουμε.
- Τοποθετούμε το μιγμα σε θήκες για γρανίτες και βάζουμε στην κατάψυξη για 4-5 ωρες
- Σε ένα μπεν μαριν λιώνουμε την σοκολάτα και αφηνουμε να κρυωσει
- Βγάζουμε το παγωτο και το βουτάμε στην σοκολάτα. Αφήνουμε να στεγνώσει σε λαδόκολλα και τοποθετούμε στην κατάψυξη.
- Σε 1-2 ώρες είναι έτοιμο!! Δροσερό παγωτό
Καλή όρεξη!!