Παγωτό με επικάλυψη σοκολάτας

Υλικά

  • 2 μπανάνες
  • 1κγ μελι ή σιρόπι σφενδαμο
  • 1φλ γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • Raspberries
  • Σοκολάτα με 70% κακάο

 

 

Εκτέλεση 

  1. Κόβουμε τις μπανάνες και τις βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ωρες
  2. Βάζουμε στο μουλτι τις μπανάνες, το μελι , το γιαούρτι και τα raspberries και ανακατεύουμε.
  3. Τοποθετούμε το μιγμα σε θήκες για γρανίτες και βάζουμε στην κατάψυξη για 4-5 ωρες
  4. Σε ένα μπεν μαριν λιώνουμε την σοκολάτα και αφηνουμε να κρυωσει
  5. Βγάζουμε το παγωτο και το βουτάμε στην σοκολάτα. Αφήνουμε να στεγνώσει σε λαδόκολλα και τοποθετούμε στην κατάψυξη.
  6. Σε 1-2 ώρες είναι έτοιμο!! Δροσερό παγωτό

 

 Καλή όρεξη!!