Hot chocolate

Υλικά

  • 250γρ γάλα αμυγδάλου
  • 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδαμο
  • 2 κουταλιές του γλυκού σκόνη κακάο
  • 1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο αμυγδάλου
  • 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα

 

Εκτέλεση

Τοποθετούμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι όλα τα υλικά και το βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς για να μην κολλήσει το βούτυρο αμυγδάλου στον πάτο του τηγανιού.

Κατεβάζουμε από την φωτιά πριν βράσει και σερβίρουμε.

 

Καλή σας απόλαυση!