Τρουφάκια με καρότο

 

Υλικά

  • 2 μεγάλα καρότα τριμμένα
  • 1 φλιτζάνι βρώμη
  • ¾ φλιτζανιού νερό
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • 50 γρ ινδική καρύδα και λίγη για ρολαρισμα

 

Εκτέλεση

Βράζουμε το νερό και προσθέτουμε τα καρότα (χαμηλώνουμε τη φωτιά) και βράζουμε για 5-7 λεπτά.

Το κατεβάζουμε από την φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη βρώμη, την τριμμένη καρύδα και Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθει το μίγμα.

Πλάθουμε μπαλάκια και τέλος τα ρολαρουμε  πάνω στην υπόλοιπη ινδική καρύδα.

 

Καλή όρεξη!!